top of page

 DIGITAALISEN KAUPANKÄYNNIN KÄSIKIRJA
-konsultointi-  ja valmennusohjelma

"20 000€ konsultointia reilulla kahdella sadalla."

All-in-one digitaalisuudesta + konkreettiset työkalut TOTEUTTAMISEEN

Asiakkaasi harkitsee ja tekee päätöksen digissä - tule siis löydetyksi, tee haluttu vaikutus ja johda järkevästi yrityksesi digitaalista palettia! Täysin uudenlainen konsultointi-ja valmennusohjelmamme kertoo, miten tämä tehdään ja auttaa punomaan yrityksesi siihen sopivan suunnitelman sekä työkalut sen toteuttamiseen - liiketoiminnallinen kannattavuus ja asiakaskokemus käsikädessä. 

Neljän viikon valmennuksessa ymmärrät, miten digitaalisuus on muuttanut liiketoiminnan logiikkaa sekä saat selkeyden hypesanojen ja loputtomien mahdollisuuksien viidakosta sekä tärkeimpänä muodostat suunnan järkeville toimenpiteille - mitä kannattaa ja tehdä miten. Valmennuksessa saat isoissa yrityksissä moneen kertaa ponnistetut opit ja työkalut yksissä kansissa, ja muodostat ohjatusti moduuli moduulilta johdettavan kokonaisuuden, jonka perustalle luot toteuttavan suunnitelman - yrityksesi kasvun rakentamiseksi. 

  • Tule löydetyksi ja ole mukana pelissä, kun asiakas valitsee

  • Opi viestimään konseptistasi etuineen oikein ja tee vaikutus

  • Hallitse ja johda digitaalista asiakaskokemusta - tarjoa oikeat asiat oikeaan aikaan ja väräytä myyntiviisatia

  • Opi valitsemaan vaikutuksellisimmat toimenpiteet ja käytä resursseja viisaasti

Testaamme kurssia muutamilla asiakkaalla ennen lanseerausta - hyppää mukaan ainutkertaiselle hinnalla. Et tarvitse pohjatietoja tai muuta valmistautumista - we got you!

Anna meidän olla navigaattorisi digimaailman tuiskeessa.

"lopeta digirimpuilu - löydä punanen lanka."

digitalisaatio_pahkinankuoressa.png

KURSSIN SISÄLTÖ

1.DIGITALISAATIO PÄHKINÄNKUORESSA

TÄSTÄ ALOITAMME  - POHJUSTAVA LÄMMITTELYMODUULI!

Et tarvitse verkkokauppaa ollaksesi digibisneksessä - olet siinä jo nyt! Digitaalinen liiketoiminta on tiivistettynä sitä, miten yrityksesi on esillä, miten sen kilpailuedut välittyvät sekä miten asiakasta tuetaan matkassa kohti ostosta. Siellä rakentuu asiakkaan ostopäätös - tavalla tai toisella, suunnitellusti tai ei. 

Kurssin ensimmäisessä moduulissa käsitellään, mikä on olennaisinta liike-elämän digimurroksessa, mitä siitä kannattaa ymmärtää kasvaakseen sitä hyödyntämällä sekä pohditaan miten sen on vaikuttanut omiin asiakkaisiin.

VALMENTAJA 

Olen Marleena Hanka, liiketoiminnan vetäjä ja kehittäjä, joka on erikoisalaa ovat houkuttelevat konseptit, kannattava liiketoiminnan 360-kehittäminen sekä kaupallisuuden ja asiakaskokemuksen yhdistäminen.

Yli vuosikymmenen ajan olen kerryttänyt liiketoiminnan 360-työkalupakkiani ajamalla digitaalisuutta vahvan murroksen toimialoilla, rakentamalla uusia liiketoimintakonsepteja ideasta lihaksi sekä lisäämään liikevaihtoa sekä kasvattamaan kysyntää lanseeraamalla palveluita tuloksellisen markkinoinnin keinoin markkinoille. Isojen kansainvälisten brändien ja yritysten haasteiden ratkominen sekä sisukas muutoksen rakentaminen on luonut oman asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista kannattavuutta yhdistävän lähestymisen sekä keinovalikoiman, jotka on laitettu tuloksekkaasti testiin erilaisten palveluiden ja tuotteiden parissa - aina autoista pakettipalveluihin.

 

Olen tehnyt molempia - luonut isoja linjoja, että toteuttanut - jonka vuoksi tiedän, miten nämä kaksi osa-aluetta yhdistetään tuloksellisesti erityisesti digitaalisessa maailmassa. Valmennusmetodini perustuukin ennenkaikkea todelliseen tekemiseen kädet savessa, mutta pää kokonaisuudessa ja ajatukset strategiassa. Täältä et löydä trendisanoilla brassailua, tai uudelleensanoitettua teoriakirjojen sisältöä, vaan selkeyttä ja todellisesta tekemisestä uutettua osaamista. 

Olen täällä on tuodakseni käyttöösi työkalut, joka on aikaisemmin ollut käytössä vain isoilla yrityksillä - ne, joilla on perusteltu muutosbudjetit konservatiivisilla aloilla sekä ne, joille on korjattu vanhaa järkevillä budjeteilla, mutta merkittävillä tuloksilla. Viivan päällä ja alla, ei tykkäyksin tai muulla höntyilyllä mitattuna. Haluatko parhaat palat osaamisesta, jota ovat hyödyntäneet myös seuraavat brändit? 

Kenelle valmennusohjelma sopii?

  • Sinulla, jolla on palvelu ja/tai tuote, josta asiakkaasi pitävät ja uskot siihen itse.

  • Sinulle, joka haluat kehittää toimintaasi ja nähdä sen tulokset lisääntyneenä myyntinä, kasvaneena asiakastyytyväisyytenä sekä viivan alla. 

  •  Sinulle, joka olet valmis käyttämään aikaasi joka viikko neljän viikon ajan yrityksesi kehittämiseen, ja odotat ajallesi vastinetta.

  • Sinulle, joka haluat suojata yrityksesi toiminnan käyttämällä koko digitaalista työkalupakkia ja valita sielä vaikutuksellisemmat sekä liiketoimintaasi sopivimmat ilman standardiratkasuja.  Et halua nojata markkinoinnissasi vain yhteen kanavaan, kuten instagramiin tai tiktokiin.

  • Valmennuksemme sopivat parhaiten liikeideaan, jossa tavoitteena on ensijaisesti luoda yritykselle brändi  sekä johtaa mielikuvan kehittymistä. Halutessasi rakentaa yrityksen puhtaasti henkilöbrändiin liittyen, sinulle löytyy varmasti sopivampiakin valmennuksia!

Sisältö

Jokainen moduuli pitää sisällään tiiviin aineisto-osuuden, joka on tekstiä, ääntä sekä videoita. Valmennus on rytmitetty harkiten, ja jokainen moduuli rakentuu edellisen päälle. Kurssi on suunniteltu neljän viikon pituiseksi.

Q&A/LIVET

Pidämme kaksi liveä, jossa käsitellään aina kahden moduulin asioita ja niissä heränneitä kysymyksiä. Koska valmennus pidetään ensimmäistä kertaa, pidetään näitä tarvittaessa enemmän.

työstö

Valmennuksen tärkeintä antia on moduulikohtaiset tehtäväosiot, jossa aineistoja sovelletaan ohjatuissa harjoituksissa omaan liiketoimintaan. Tehtävät rakentuvat moduulien tavoin toisensa päälle - lopulta käsissäsi selkeä toimintasuunnitelma.

Ääniviestituki

Saat valmennuksen aikana henkilökohtaisen ääniviestituen sekä valmennusalustan yhteiselle keskustelualustalle,

tervetuloa mukaan!

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan valmennukseen. Valmennus alkaa valitsemanasi ajankohtana.

 

 

Normaalihinta:  899€ (sis. alv 24%)

Pilottihinta:  229€

(sis .alv 24%)

Olen kiinnostunut, mutta minulla on kysyttävää!

Ymmärrämme, tälläistä ei ole ollut koskaan aikaisemmin. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieleen tuleviin kysymyksiin. Voit laittaa meille viestiä info(a)armasperformance.com tai Instagramissa @armasperformance.

Mikäli tahdot, että soitan sinulle sopivana hetkenä, jätä pyyntö allaolevasta linkista ja kuullaan pian!

 

 

Ei vielä? 

bottom of page