top of page

 DIGITAALISEN KAUPANKÄYNNIN KÄSIKIRJA
-verkkovalmennusohjelma

  • Tule löydetyksi ja ole mukana pelissä, kun asiakas valitsee

  • Opi viestimään konseptistasi etuineen oikein ja tee vaikutus

  • Hallitse ja johda digitaalista asiakaskokemusta - tarjoa oikeat asiat oikeaan aikaan ja väräytä myyntiviisatia

  • Opi valitsemaan vaikutuksellisimmat toimenpiteet ja käytä resursseja viisaasti

KAIKKI MITÄ YRITYKSEN PITÄÄ TIETÄÄ SEKÄ Tulokselliset opit ja konkreettiset työkalut TOTEUTTAMISEEN

 

DIGITAALISEN KAUPANKÄYNNIN KÄSIKIRJA -valmennusohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka yhdistää kaikki liiketoiminnan digitaalisen kerroksen komponentit yhdeksi kokonaisuudeksi - eli siten kun asiakas sen kokee ja tekee päätöksiä. Neljän viikon valmennuksessa ymmärrät, miten digitaalisuus on muuttanut liiketoiminnan logiikkaa sekä selkeyden ja suunnan hypesanojen ja loputtomien mahdollisuuksien viidakosta - mitä kannattaa ja tehdä miten. Valmennuksessa saat parhaat opit yksissä kansissa, ja muodostat ohjatusti moduuli moduulilta johdettavan kokonaisuuden ja strategian, jonka perustalle luot toteuttavan suunnitelman - yrityksesi kasvun rakentamiseksi. 

Muodosta suunta yrityksesi kehittämiseen, voimavarojen ja resurssien järkevään kohdistamisen ja navigoi onnistuneesti digimaailman tuiskeessValmennuksen kautta pääset kiinni oppeihin ja työkaluihin, jotka ovat rakentuneet kädet savessa uusia digitaalisia liiketoimintoja pystyttäen ja olemassa olevaa kaksinumeroisin prosenttiluvuin tuloksin kehittäen. 

Anna mennä, luo kasvusi.

Testaamme kurssia muutamalla valitulla asiakkaalla ennen lanseerausta ainutkertaisella hinnalla. Lue lisää ja jätä viesti!

"NAPPAA ASIAKKAAT HALTUUN SIELLÄ MISSÄ HE OVAT - DIGISSÄ."

ARMAS PERFORMACE

digitalisaatio_pahkinankuoressa.png

KURSSIN SISÄLTÖ

1.DIGITALISAATIO PÄHKINÄNKUORESSA

TÄSTÄ ALOITAMME  - POHJUSTAVA LÄMMITTELYMODUULI!

Et tarvitse verkkokauppaa ollaksesi digibisneksessä - olet siinä jo nyt! Digitaalinen liiketoiminta on tiivistettynä sitä, miten yrityksesi on esillä, miten sen kilpailuedut välittyvät sekä miten asiakasta tuetaan matkassa kohti ostosta. Siellä rakentuu asiakkaan ostopäätös - tavalla tai toisella, suunnitellusti tai ei. 

Kurssin ensimmäisessä moduulissa käsitellään, mikä on olennaisinta liike-elämän digimurroksessa, mitä siitä kannattaa ymmärtää kasvaakseen sitä hyödyntämällä sekä pohditaan miten sen on vaikuttanut omiin asiakkaisiin.

VALMENTAJA 

Olen Marleena Hanka, liiketoiminnan vetäjä ja kehittäjä, joka on erikoisalaa ovat houkuttelevat konseptit, kannattava liiketoiminnan 360-kehittäminen sekä kaupallisuuden ja asiakaskokemuksen yhdistäminen.

Yli vuosikymmenen ajan olen kerryttänyt liiketoiminnan 360-työkalupakkiani ajamalla digitaalisuutta vahvan murroksen toimialoilla, rakentamalla uusia liiketoimintakonsepteja ideasta lihaksi sekä lisäämään liikevaihtoa sekä kasvattamaan kysyntää lanseeraamalla palveluita tuloksellisen markkinoinnin keinoin markkinoille. Isojen kansainvälisten brändien ja yritysten haasteiden ratkominen sekä sisukas muutoksen rakentaminen on luonut oman asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista kannattavuutta yhdistävän lähestymisen sekä keinovalikoiman, jotka on laitettu tuloksekkaasti testiin erilaisten palveluiden ja tuotteiden parissa - aina autoista pakettipalveluihin.

 

Olen tehnyt molempia - luonut isoja linjoja, että toteuttanut - jonka vuoksi tiedän, miten nämä kaksi osa-aluetta yhdistetään tuloksellisesti erityisesti digitaalisessa maailmassa. Valmennusmetodini perustuukin ennenkaikkea todelliseen tekemiseen kädet savessa, mutta pää kokonaisuudessa ja ajatukset strategiassa. Täältä et löydä trendisanoilla brassailua, tai uudelleensanoitettua teoriakirjojen sisältöä, vaan selkeyttä ja todellisesta tekemisestä uutettua osaamista. 

Olen täällä on tuodakseni käyttöösi työkalut, joka on aikaisemmin ollut käytössä vain isoilla yrityksillä - ne, joilla on perusteltu muutosbudjetit konservatiivisilla aloilla sekä ne, joille on korjattu vanhaa järkevillä budjeteilla, mutta merkittävillä tuloksilla. Viivan päällä ja alla, ei tykkäyksin tai muulla höntyilyllä mitattuna. Haluatko parhaat palat osaamisesta, jota ovat hyödyntäneet myös seuraavat brändit? 

Kenelle valmennusohjelma sopii?

  • Sinulla, jolla on palvelu ja/tai tuote, josta asiakkaasi pitävät ja uskot siihen itse.

  • Sinulle, joka haluat kehittää toimintaasi ja nähdä sen tulokset lisääntyneenä myyntinä, kasvaneena asiakastyytyväisyytenä sekä viivan alla. 

  •  Sinulle, joka olet valmis käyttämään aikaasi joka viikko neljän viikon ajan yrityksesi kehittämiseen, ja odotat ajallesi vastinetta.

  • Sinulle, joka haluat suojata yrityksesi toiminnan käyttämällä koko digitaalista työkalupakkia ja valita sielä vaikutuksellisemmat sekä liiketoimintaasi sopivimmat ilman standardiratkasuja.  Et halua nojata markkinoinnissasi vain yhteen kanavaan, kuten instagramiin tai tiktokiin.

  • Valmennuksen tämä versio palvelee parhaiten yrityksiä, joiden palvelut toimitetaan tai tuotteita käytetään fyysisessä maailmassa. Halutessasi rakentaa yrityksen puhtaasti henkilöbrändin varaan, sinulle löytyy varmasti sopivampiakin valmennuksia!

Sisältö

Jokainen moduuli pitää sisällään tiiviin aineisto-osuuden, joka on tekstiä, ääntä sekä videoita. Valmennus on rytmitetty harkiten, ja jokainen moduuli rakentuu edellisen päälle. Kurssi on suunniteltu neljän viikon pituiseksi.

Q&A/LIVET

Pidämme kaksi liveä, jossa käsitellään aina kahden moduulin asioita ja niissä heränneitä kysymyksiä. Koska valmennus pidetään ensimmäistä kertaa, pidetään näitä tarvittaessa enemmän.

työstö

Valmennuksen tärkeintä antia on moduulikohtaiset tehtäväosiot, jossa aineistoja sovelletaan ohjatuissa harjoituksissa omaan liiketoimintaan. Tehtävät rakentuvat moduulien tavoin toisensa päälle - lopulta käsissäsi selkeä toimintasuunnitelma.

Ääniviestituki

Saat valmennuksen aikana henkilökohtaisen ääniviestituen sekä valmennusalustan yhteiselle keskustelualustalle,

Olen kiinnostunut, mutta minulla on kysyttävää!

Olemme täällä sinua varten - vastaamme mielellämme kaikkiin mieleen tuleviin kysymyksiin. Voit laittaa meille viestiä info(a)armasperformance.com tai Instagramissa @armasperformance.

Voit myös halutessasi varata alhaalta lyhyen kartoituspuhelun, niin varmistutaan yhdessä, että valmennus sopii sinulle.

 

 

kyllä, olen mukana!

Mahtavaa - tervetuloa!

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan valmennukseen - ainutkertaisella  testiryhmähinnalla!

 

229e (sis .alv 24%)

Ei vielä? 

bottom of page