top of page

MARLEENA HANKA, PERUSTAJA

Konseptoinnin ja liiketoiminnan moniottelija

Ydinosaamistani on suunnitella liiketoiminnan konsepteja aito asiakasnäkökulma tunnistaen sekä rakentaa ne yhtäaikaa osa-alueineen kestäviksi, järkevästi johdettaviksi sekä asiakaslupauksen lunastaviksi - kannattavuutta unohtamatta.

Toimin päivät oranssi logo paidassa logistiikka-alalla liiketoimintavastuullisena yhdestä päätuotteestamme sekä uusien kasvuaihioiden löytämisessä sekä toteuttamisessa. Olen urani aikana työskennellyt monella murroksen alaisella toimiallala uutta luoden ja olemassa olevaa parantaen - aina kasvua kohti, mutta ei itseisarvoisesti vaan aitoa asiakas- ja siten liiketoiminta-arvoa luoden.

 

Konsultointi/valmennustyylissäni on sisäänrakennettuna koko urani rakentaneet kaksi kombinaatiota - asiakaslähtöisyyden ja liiketoiminnallisen näkökulman kultainen kohtaaminen sekä suunnitteluun sisältyvä syvä ymmärrys toteuttamisesta ja käytännön tekemisestä. Konsultointimetodini perustuukin ennenkaikkea todelliseen tekemisestä syntyneeseen kokemukseen ja näkemykseen siitä miten pidetään kädet savessa, mutta pää kokonaisuudessa ja ajatukset strategiassa. 

Tästä (LinkedIn) pääset tutustumaan työhistoriaani, mutta tarkemman cv:n saat pyynnöstä. 


marleena_hanka.JPG
OVERALL & GROWTH 360_edited.png
Audi-Logo.png
2560px-Posti_Group.svg.png

Kiinnostuitko?

Helsinki, ja lähialueet sekä verkon välityksellä koko Suomi

+358408658956

Kiitokset, perille tuli - olemme pian sinuun yhteydessä!

Jätä meille vinkkaus, ja olemme yhteydessä - keskustelemme asiakkaidemme kanssa aina huolellisesti ennen yhteistyötä.

 

  • LinkedIn
  • Instagram

Phone

040-865-8956

Email

Connect

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page