top of page
WHITEcurl_13.png

autamme yrityksiä ratkomaan haasteita sekä rakentamaan kannattavaa kasvua.

Räätälöity, mutta kustannustehokas valmennusohjelmamme - lisää asiakkaita, liikevaihtoa sekä aikaa ja vapautta.

 

Houkuttelevilla konsepteilla, perusteluilla toimenpiteillä sekä toimivilla työkaluilla.

Anchor 1

MIksi olemme olemassa?

Suomalainen yrityselämä on täynnä loistavia yrityksiä, hienoja tuotteita ja palveluita, jotka ansaitsevat pääsyn asiakkaiden verkkokalvoille ja tarpeiden täyttäjäksi. Tämä on usein helpommin sanottu kuin tehty, sillä huomiosta taistelevat kaikki muutkin - myös isot yritykset, joissa asioita ratkotaan usein melko eritasoisin resurssein. 

 

Yritykseni menetelmineen syntyi niistä lukuisista kyselyistä, jotka sain lähipiirin yrittäjiltä siitä, miten yrityksen kasvua voisi vauhdittaa, mihin keskittyä ja miten rakentaa kannattavaa kasvua. Nämä yrittäjät ja yritykset ovat erinomaisia siinä mitä tekevät siitä, mutta nykypäivän labyrinttimaisessa liikemaailmassa eri trendien pommituksen keskellä on vaikea löytää omaan liiketoimintaan niin perustellut omat panostusalueet, että niissä pystyy pysymään vaikka huojuttaisikin sekä tehdä tai johtaa sitä, miten asiat tehdään. Yhtä hopealuotimaista vastausta kysymykseen ei ole, mutta olen käyttänyt koko urani näiden kysymysten ratkomiseen, josta olen muodostanut metodit ja menetelmät, jotka toimivat toimialoista ja yrityksen koosta huolimatta. 

Olemme olemassa, jotta kaikki, joilla on halua kasvaa ja kehittyä, saavat käyttöönsä keinot, jotka aikaisemmin olivat vain isojen yritysten käytössä.

marleena_hanka.png

KUKA MINÄ OLEN?

Olen Marleena Hanka, ARMAS PERFORMANCEN perustaja ja päävalmentaja. Toimin päivätöissäni logistiikka-alalla liiketoimintavastuullisena sekä uusien kasvuaihioiden rakentajan ja vauhdittajana. Monipuolisen urani aikana olen keittynyt monessa liemessä, ja kerryttänyt liiketoiminnan 360-asteen työkalupakkia, josta löytyvät muun muassa seuraavat osaamiseni keihäänkärjet:

Erityisalaani ovat:

  • Konseptointi ja tuotteistaminen, liiketoiminnan muotoilu

  • Liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen - missä haasteet, mikä niistä on merkittävin  ja mitä sille kannattaa tehdä

  • Konkreettinen asiakaskokemuksen parantaminen sekä kuluttajakäyttäytymisen huomioiminen

  • Kannattavan kasvun luominen - koko paletin pyörittäminen ja prosessien virittäminen

  • Innovaatioiden johtaminen, uudet liiketoiminnot

  • Kaupalliset stategiat ja vaikutuksellisten toimenpiteiden suunnittelut

Isojen kansainvälisten brändien ja yritysten haasteiden ratkominen sekä sisukas muutoksen rakentaminen on luonut oman asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista kannattavuutta yhdistävän lähestymisen sekä keinovalikoiman, jotka on laitettu tuloksekkaasti testiin erilaisten palveluiden ja tuotteiden parissa - aina autoista pakettipalveluihin.

 Olen tehnyt molempia - luonut isoja linjoja, että toteuttanut - jonka vuoksi tiedän, miten nämä kaksi osa-aluetta yhdistetään tuloksellisesti erityisesti digitaalisessa maailmassa. Metodini perustuukin ennenkaikkea todelliseen tekemisestä syntyneeseen kokemukseen ja näkemykseen siitä miten pidetään kädet savessa, mutta pää kokonaisuudessa ja ajatukset strategiassa. Valmennuksistani et löydä trendisanoilla brassailua, tai uudelleensanoitettua teoriakirjojen sisältöä, vaan selkeyttä ja todellisesta tekemisestä uutettua osaamista. 

Olen täällä on tuodakseni käyttöösi aikaisemmin vain isoilla yrityksillä käytössä olleet työkalut - ne, joilla on perusteltu muutosbudjetit konservatiivisilla aloilla sekä ne, joille on korjattu vanhaa järkevillä budjeteilla, mutta merkittävillä tuloksilla. 

 

 Haluatko parhaat palat osaamisesta, jota ovat hyödyntäneet myös seuraavat brändit? 

001_A.png

ota yhteyttä

Lähetä yhteydenotto täältä!

040 865 8956

info@armasperformance.fi. 

bottom of page